Iris als babs

Speeddate

We starten met een speed-date. We nemen via Zoom 20 minuten de tijd om elkaar te zien en te spreken. Daarin maak ik een korte verkenning van jullie wensen. Wat hebben jullie voor ogen voor jullie trouwdag en wat zijn jullie wensen voor mijn rol daarin? Daarna maak ik een offerte op maat die ik jullie mail.

Voorpret voor de eerste afspraak

Als jullie voor mij gekozen hebben, stuur ik jullie een aantal vragen toe. Zodat jullie daar alvast wat op kunnen broeden. De antwoorden komen in onze kennismaking aan de orde, maar op een speelse manier.

Onze eerste afspraak

Dan gaan we elkaar in het echt ontmoeten om samen de basis te leggen voor een mooie ceremonie, op de trouwlokatie of een andere plek, desnoods online. Ik wil jullie goed leren kennen, om een mooie ceremonie te kunnen maken, die helemaal past bij jullie als bruidspaar.  Vanuit mijn jarenlange ervaring als coach stel ik vaak verrassende en verdiepende vragen. Ik verzamel pareltjes voor een goede speech en we zullen brainstormen hoe we iets bijzonders kunnen maken van jullie ceremonie. 

Ontwerpen van de ceremonie

Daarna trek ik mij terug in mijn creatieve werkplaats, waar ik met alle ingrediĆ«nten een mooie ceremonie zal creĆ«eren, waarin jullie wensen centraal staan. Ik maak er graag iets persoonlijks en iets bijzonders van.

Op jullie trouwdag

En dan is het zover! Het bijzonder moment is aangebroken dat jullie in de echt verbonden worden. Ik zet jullie in het zonnetje met een verhaal dat helemaal past bij wie jullie zijn en jullie spreken het ja-woord naar elkaar uit. Zo maken we er samen een dag van waar jullie met veel plezier op terug kijken.

Spreekt het jullie aan? 
Scroll naar boven