Hoe werkt Iris als babs?

Speeddate

We starten met een half uurtje speed-daten  om te kijken of er een goede klik is tussen ons. Ik hoor graag wat jullie wensen voor jullie trouwdag en welke rol jullie daarin voor mij  zien. Als  jullie mij daarna boeken als babs voor jullie trouwdag dan ga ik met liefde voor jullie aan de slag.

Onze eerste afspraak

Dan ontmoeten we elkaar om de basis te leggen voor een mooie ceremonie, indien mogelijk op de trouwlokatie. Ik vind het fijn jullie goed te leren kennen, om een mooie ceremonie te kunnen maken, die helemaal past bij jullie als bruidspaar. Ik verzamel pareltjes voor een goede speech en we brainstormen hoe we iets bijzonders kunnen maken van jullie ceremonie. 

Ontwerpen van de ceremonie

Daarna maak ik een mooie ceremonie, waarin jullie wensen centraal staan. Ik beloof jullie dat ik er iets persoonlijks, sprankelends en iets bijzonders van maak. 

Op jullie trouwdag

En dan is het bijzondere moment aangebroken dat ik jullie in het zonnetje zet en waarin jullie elkaar het ja-woord geven. We maken er samen een onvergetelijke dag van waar jullie met veel plezier op terug kijken.

Zin gekregen? 
Scroll naar boven